Vecka 36 + 0, en vecka kvar?

Vecka 36 + 0, är inne i den 37:e veckan förhoppningsvis blir jag igångsatt om en vecka, nästa torsdag. Yeay ?❤️ Förhoppningsvis så är den lilla tjejen redan född vid den här tiden nästa vecka. Då är vi alla tre på BB och börjar lära känna varandra. Får jobba med visualisering för att klara av den sista tiden. Tiden går allt långsammare och jag blir väldigt orolig lätt. Får lätt panik när jag inte känner henne och får då påminna mig själv att jag faktiskt kände henne för 15 eller 30 minuter sedan. Tappar lätt tidsuppfattningen, känns som att det var evigheter sedan jag kände henne röra sig.

Det var min sista arbetsdag idag på ett tag. Mina kollegor hade styrt upp med bullfika och även köpt en fin present.

Här är min mage och den fina outfiten ?

Att gå hem på föräldraledighet bidrar till att jag känner mig orolig. Minns hur det var sist med Lea, jag ställde in autosvar på mailen, rensade skrivbordet. Sen fick jag ta tag i allt sådant när jag var tillbaka Den här väntan är psykiskt påfrestande. Från och med idag skulle vi inte hamna på Neonatalvårdavdelningen automatiskt om hon föddes, men det är en vecka kvar tills graviditen räknas som fullgången. Vet inte om jag skulle vilja att förlossningen startade spontant innan torsdag. Är orolig för det, skulle helst vilja att de har koll på henne under hela förlossningsförloppet. Samtidigt är det väl det bästa för då är hon redo att födas. Känns oschysst att stressa på henne såhär som jag gör.

Jag kommer nog inte ha det så lätt den här sista tiden men ska försöka slappna av så mycket som möjligt för att hormonet oxytocin ska kunna frigöras och livmodertappen ska få mogna. Det kommer gå bra säger jag till mig själv. Bara sju dagar kvar nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *