Renovera hallen och Leas påskliljor

Hej, pissen väckte mig och ville gå ut och jag kunde inte somna om. Så nu sitter jag här i mörkret och skriver om att renovera hallen.

Hoppas ni har haft en fin helg. Hos oss här på Västsverige var det ganska soligt igår. Så vi passade på att tapetsera ? Vi köpte ju ett hus och flyttade in för drygt ett år sedan nu. Det är i bra skick men det är en hel del som skulle behövas snyggas till. I och med att vi bor ute på landet vill vi få till en lantlig känsla.

Hallen har varit en prioriterad del av huset. Det är en stor hall målad i en färg som heter persika ? Dessutom fanns det en väldigt märkligt självkonstruerat förråd i en del av hallen.

Så såg det ut från början. Även pisses omonterde utehus kom med ? Nu har vi tagit bort utbyggnaden, satt igen en dörr och börjat tapetsera. Tanken är att vi även ska sätta upp bröstpanel. Resultat kommer att påminna lite om bilden nedan. Trappan som är ett annat projekt ska se slipas och målas/betsas så den ser ut lite som på bilden.

Längtar efter tills det är färdigt. Förhoppningsvis till påsk. Kommer att skriva mer om detta när vi är klara.

Var vid Leas grav igår och plockade undan all granris och kransar. Kyrkan hade annonserat i den lokala tidningen att det var dags för vårrensning. Påskliljorna som jag hade planerat för några veckor sedan står kvar. Ser väldigt fint och vårigt ut nu.

När det blir lite varmare funderar jag på att sätta ut pelargoner. Har väldigt fina ljusrosa pelargoner som jag tror skulle passa bra hos Lea. Det​ är rätt soligt vid hennes grav så de skulle kunna trivas.

Nu är det dags för meditation och yoga, och sen är jag redo att påbörja dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *