Börjar förbereda det sista inför förlossningen

Börjar förbereda det sista inför förlossningen. Har börjat packa förlossningsväskorna. I den ena väskan har jag packat ner lite kläder till den lilla tjejen, filtar, en bärsjal och lite annat. Saker till henne i alla fall. I den andra väskan kommer jag packa ner våra kläder och hygienartiklar. Har ju inte fått uppleva tiden på BB tidigare, vad behöver man egentligen ha med sig? Har man på sig egna kläder eller sjukhuskläder? Ska man ha kläder till sitt barn som ska räcka hela vistelsen eller lånar man kläder där? Ni får jättegärna ge mig tips.

Har tvättat alla hennes sängkläder men inte bäddat ännu, blir helgens projekt kanske. Ska även sätta upp några krokar och annat. Sy fler korgar. Börjar bli riktigt exalterad, känns spänning att få träffa henne snart. Samtidigt som jag är trött, känner att jag behöver vila. Kommer jobba denna ut och sen blir det att vila och sysselsätta mig med det jag orkar med. Har ångest inför att gå hem, blir påmind som hur det kändes sist med Lea. Jag gick runt hemma och väntade, tyckte att det skulle bli så spännande samtidigt som det kändes sjukt overkligt. Hoppas, hoppas, hoppas att jag blir igångsatt nästa torsdag den 29e juni. Att jag inte behöver vänta längre än så.

Träffade min psykolog idag och hon tyckte att jag skulle hitta på något trevligt i nästa vecka i väntan på torsdagen. På måndag ska jag till MVC, på tisdag till psykologen igen och på onsdag får jag hitta på något som jag tycker om. Om det blir fint väder tanker jag att jag åker till någon sjö och doppar fossingarna i vattnet. Eller om jag åker och klipper mig.

Inte långt kvar nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *