Blir så glad när ni skriver till mig

Vill be om ursäkt till er som har försökt att skriva kommentarer förra veckan men blivit nekade. Det var en säkerhetsuppgradering på servern som blockerade alla kommentarer. Nu ska det fungera igen så skriv gärna! Blir så glad när ni skriver och det var rätt länge sen någon skrev någonting nu. Så typiskt att tekniken ska krångla när någon väl vill skriva några rader.

Berätta gärna vem ni är. Hur hittade ni till min blogg? Har ni en egen blogg? Har ni familj? Barn? Eller försöker ni bli gravida? Vad är era intressen? Vad har ni för mål i livet?

Jag har installerat Google Analytics på min sida och kan berätta att ni är ca 300 – 400 personer som besöker bloggen varje dag, nån enstaka dag har det till och med varit över 500 besök ? Ni stannar cirka 3 minuter. De flesta av er läser mina instruktioner om hur man syr ett babynest. Många läser om Lea om livet efter att vi förlorade vårt älskade och efterlängtade barn. En del besöker huvudsida och läser de senaste inläggen.

Har ni några önskemål om vad jag ska skriva om framöver. Vill ni ha fler sytips? Eller ska jag skriva mer om meditation och yoga? Mer om sådant som är bra för vår psykiska och fysiska hälsa?

Skriv gärna en kommentar eller maila direkt till mig via kontaktformulären.

?

4 Comments

 1. S.

  Jag väntar mitt första barn till våren och hittade din blogg när jag skulle sy ett babynest. Har inte en symaskin så svärmor får sy.

 2. SG

  Hej! Tror det var via babynestet när jag var gravid som jag hittade dig. Blev berörd av din historia och tycker du har många vettiga tankar om livet, både det positiva och det negativa som det innebär. Kan inte föreställa mig vad ni har gått igenom. Har idag två döttrar, en på snart 4 år och en på snart 8 månader. Tack för att du delar med dig!

  • Dina

   Tack för dina fina ord ?? Lea hade ju varit 11 månader imorgon. Tiden går snabbt.

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *