Är tacksam för mitt nya jobb

Jag började ju på mitt nya jobb i torsdags och jag är så glad att jag bytte. Är så tacksam för mitt nya jobb! Har fått ett underbart första intryck. Kollegorna är öppna och vänliga, de är intresserade av att lära känna mig. De visar mig det jag behöver lära mig, känner att jag kan ställa frågor utan att verka okunnig.

Det är en väldig kontrast mot mitt föregående jobb. På mitt gamla jobb satt alla mest för sig själva, vissa hejade inte ens på varandra, fikade aldrig tillsammans. På det nya jobbet väntar vi in varandra innan vi går och värmer våra matlådor. De ropar på alla innan fika så ingen glöms bort. Det är en inkluderade stämning. Det är prestigelöst fast de jag har träffat hittills är väldigt kunniga på sina områden.

Är så tacksam för att jag har fått det här jobbet. Rätt mycket att sätta sig in i så jag är rätt trött på kvällarna. Ska sova nu fast klockan inte ens är nio. Kram på er ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *