6 månader hade hon varit idag

Det har regnat hela dagen. När det hade lugnat sig lite efter lunch åkte vi till kyrkogården och hälsade på Lea. 6 månader hade hon varit idag. Vad tiden går snabbt. Vi hade med oss en kruka med vita blommor och en liten porslinsgroda som sambon hade valt ut. Jag hade valt ut en liten skylt med texten “Prinsessa” som jag satte ner i blomman. Sambons mamma hade varit vid graven för några dagar sedan och planerat blommor. Hon hade även köpt en liten vindsnurra för det blåste så mycket. Så fint hon har gjort det.

_20160812_215840

Vi satte dit krukan och grodan, jag tog några kort och skickade till våra mammor. De tackade så mycket. Min mamma skrev att hela världen rasade med Lea. Lea skulle bli hennes första barnbarn, hon var så glad och sen förtvivlad när vi förlorade henne. Så många som längtade efter Lea. De kom med presenter och väntade på dagen hon skulle födas. Att vi kunde förlora henne fanns inte ens i mina tankar. 

Är väldigt ledsen idag och det eviga regnandet hjälper inte. Gråter och gråter.  Det är som att någon har pausat mitt liv och jag går runt och väntar på något. Jag längtar efter det livet vi skulle haft med Lea. Skulle gärna vilja bli gravid igen. Eller åtminstone få veta att jag aldrig nånsin kommer bli gravid igen. Så jag kan få någon riktning i livet. Är i något mellanläge just nu. Sambon säger att jag ska slappna av och ta det (livet?) som det kommer. Att det är typiskt dåligt att gå runt och oroa sig för att vi inte ska bli gravida igen. Att det kan ta tid och att vi ska ta det lugnt.

Ska kolla om pissen vill komma in eller om han vill spendera natten ute i regnet. Börjar bli dags att lägga sig. Kram ? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *